Help

Deze pagina is het startpunt voor al je vragen. Staat het antwoord op je vraag hier niet tussen? Mail dan je vraag naar Bjelke@bjels.nl. 

Hoe kan ik inloggen?

Ga naar mijnlef.bjels.nl/login en vul je inloggegevens in. Deze inloggegevens heb je bij je aanmelding oftewel aankoop in een bevestigingsmail ontvangen. Heb je al eerder een online training op mijnlef.bjels.nl gevolgd, dan kun je de inloggegevens van die eerste aanmelding gebruiken.

Heb je je inloggegevens niet meer?

Ga dan toch naar mijnlef.bjels.nl/login klik op ‘Inloggen’ en kies daar vervolgens voor ‘Wachtwoord vergeten’. Vul daar het e-mailadres in waarmee je je hebt aangemeld. Je ontvangt dan een e-mail met afzender WordPress. In die mail staat een link waarmee je zelf een nieuw wachtwoord kunt instellen. (Let op: WordPress wordt wel eens als spam gezien, dus check ook je spambox/reclamefolder even).

Lukt het inloggen niet?

Heb je wel inloggegevens, maar lukt het je toch niet om in te loggen? Dan kan het zijn dat de browser waarmee je probeert in te loggen een oude instelling onthoudt. Vaak lost het probleem op als je de ‘cache’ (het geheugen) van je browser leegt/wist. Dit doe je bij Instellingen. Per browser verschilt het, maar zoek even naar ‘cache/cookies/geheugen wissen’.

Krijg je de melding 'Je hebt nog geen toegang'?

Kom je op een pagina waar je deze melding ziet? Dan is dit wellicht een pagina waar je nog geen toegang toe hebt of je bent toch nog niet ingelogd. Controleer in dat geval dus altijd even of je wel goed ingelogd bent. Twijfel je daarover? Klik dan op ‘Uitloggen’ op deze link: Uitloggen. En log daarna even helemaal opnieuw in.

Moet ik uitloggen na elke sessie?

Om zeker te zijn dat je de volgende keer geen problemen hebt met inloggen raden we je aan om na iedere sessie uit te loggen. Dit doe je door bovenin de menubalk te klikken op ‘Uitloggen’.

Kan ik de training op zowel op pc/laptop, tablet als smartphone volgen?

De training is op alle devices oftewel apparaten te volgen. Zorg er wel voor dat het apparaat dat je gebruikt is geüpdate en is voorzien van de nieuwste versies van apps en programma’s. 

Moet mijn internetverbinding aan bepaalde eisen voldoen?

Om te kunnen inloggen heb je wifi of een goed werkende internetverbinding nodig. 

Waar vind ik de werkboeken?

De meeste trainingen hebben werkboeken waar je de opdrachten in kunt maken. Deze vind je bij de inhoud van de module die je volgt. 

Hoe gebruik ik het werkboek?

Je kunt het werkboek uitprinten en vervolgens op papier de opdrachten maken. Ook kun je de opdrachten via de computer rechtstreeks in het werkboek invullen. Om de getypte uitwerking van jouw opdrachten in het werkboek te kunnen bewaren, moet je eerst het werkboek downloaden en op je eigen apparaat opslaan. Zoek het document vervolgens op je apparaat en open het van daaruit opnieuw met bv Adode Acrobat (gratis). Nu kun je de uitwerking van de opdrachten typen en opslaan op je eigen apparaat. Zo blijven je uitwerkingen bewaard.

Toch nog vragen?

Mocht er toch nog iets technisch niet lukken of niet werken, dan kun je  altijd even een mail sturen naar Bjelke@bjels.nl. We proberen je dan zo snel mogelijk te helpen.

Winkelmandje0
There are no products in the cart!
Verder winkelen
0